• trabzonlu ve trabzonspor'lu ibb başkanı ekrem imamoğlu trabzonspor'un şampiyonluk tweetini beğendiği için, içerlenip paylaşımı eleştiren uğur dündar

    bu iş cidden terbiyesizlik boyutunu aştı. çok normal ve güzel bir olayı milyonlar üzerinden tehdit etmeye kalkışmak terbiyesizliktir. imamoğlu'nun veya bir kişinin tuttuğu takımının paylaşımını beğenip beğenmemesini size mi soracak?

    trabzonspor gerçekten büyük camia, helal olsun çıkarcı kişileri tek tek deşifre ediyor

    ilgili tweet
    tweet görsel

    özür dile uğur dündar

    edit: imamoğlu'nun beğendiği tweet bunlar kafayı yemiş cidden,

    edit2: belediye parasıyla loca aldığını söyleyenler, imamoğlu o locayı kendi parasıyla aldığını açıklamıştı. başka bi konu bulun

    edit3: imamoğlu jestler
    2
    3
  • imamoğlu eski trabzonspor yöneticisi, samanyolu tv'nin bir dönem kadrolu spor yorumcusu
    , şike kumpasında fetö kanallarına çıkıp kumpas lehine beyanatlar veren adam. bu kadar fenerbahçe düşmanı bir herife kadıköy %80+ oy verdi. ne bekliyorlardı acaba? şimdi boşuna ağlama uğur dündar, bu trabzonspor holiganı, süleymancı laz müteahhiti başınıza çoban diye diktiklerine edecektin lafını. geçti artık.

    haklı ama yumuşak tweettir

    edit: mesaj kutusunu dolduran ekotroller ve hamsiler, uzayın yavrum sizinle uğraşacak vaktim yok. hepsi de gelmiş ağlamış, yalan mı ulan bu adam fetö kumpasında kalkıp fetö kanallarında kumpası savunmadı mi? biriniz çıkıp yok hayır yapmadı desin? arşiv unutmaz

    bir adam istanbul'a belediye başkanı olacaksa istanbul'a aidiyet hissedecek. istanbulun en köklü takımlarından birine fanatikçe düşmanlık yapmak mazisinde var olan adamı istanbul'a başkan yapamazsın. defolsun trabzon'da başkan olsun çok meraklıysa trabzon'a. bir istanbul takımı bir anadolu takımı ile şampiyonluk yarışındayken istanbul belediye başkanı (ki mazisi ilgili istanbul takımına düşmanlık ile dolu) alenen o anadolu takımını destekliyor. normal mi bu size göre? biz mecbur muyuz trabzonspor holiganı, trabzonspor için fetö kanallarına çıkıp kumpası savunan laz bir müteahhiti başkan görmeye? istanbul fenerbahçe'dir.

    edit 2: beyefendi bir iki fener maçına gelmiş bir de onu örnek veriyorlar. ahahha yok ya. önce çıkıp 3 temmuz sürecindeki fetö kanallarındaki yorumları için özür dileyecek. sonra da türk mahkemelerinin defalarca karar verdiği, yargıtay'ın onayladığı, kumpasçıların yargılandığı 2010-2011 sezonu şampiyonu fenerbahçe'dir diyecek. sonra samimiyetine inanacağız. ama der mi? hayır. çünkü militan trabzonsporlu herif. istanbulu böyle bir adam yönetiyor işte.
  • dinozor yine boş yapmıştır.
  • fener şampiyon olaydı da eko başkan kutlasaydı.

    not: kanarya
  • daha geçen hafta imamoğlu, fenerbahçe kadın basketbol takımının fiba euroleague final maçını tribünlerden izledi. emin değilim ama ali koç bile salonda değildi muhtemelen.

    uğur dündar daha neyin jestini bekliyormuş.
  • saçmalamış. adam trabzonlu ne yapacaktı ki?
    crespospor
  • fenerbahçe çekememezliğine alıştık ama şu hareketi uğur dündar ismine yakıştıramadık. yeri gelmiş fenerbahçe'nin yardım kampanyasını desteklemiş, yeri gelmiş futbol ve basketbol takımlarının başarılarını tebrik etmiş bir siyasetçiyi yöneticiliğini yaptığı ve taraftarı olduğu takımın tweetini beğendi diye hedef göstermek nedir?! ayıptır ayıp!
  • şike destekçisi, kompleksli tiplerin hezeyanları...
  • aba altından değneğin gözüküyo arena amca yaaa..
    ayıp!
    muzun içinde gelen böcek bile daha kamufleydi...
  • ne kadar salak salak sorular bunlar ya?

    uğur dündar'a yakışmamış bu seviyede saçmalamak, her şeyi çözdükte konu futbola kaldı aq.
hesabın var mı? giriş yap